Výdaj sportovního klubu na sportovní přípravu hráče - Pleticha, Jan (2011)
Cílem této bakalářské práce je analýza nákladů na sportovní přípravu mladých hráčů a hráček ve volejbalovém klubu SK Slavia Kometa Praha. Výchova mladých hráčů ve sportovní přípravě přináší riziko. Společně s analýzou nákladů je v této práci rozebráno a ohodnoceno právě toto riziko.