Výdaj sportovního klubu na sportovní přípravu hráče - Pleticha, Jan; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této bakalářské práce je analýza nákladů na sportovní přípravu mladých hráčů a hráček ve volejbalovém klubu SK Slavia Kometa Praha. Výchova mladých hráčů ve sportovní přípravě přináší riziko. Společně s analýzou nákladů je v této práci rozebráno a ohodnoceno právě toto riziko.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses