Finanční analýza podniku Mlékárna Hlinsko, s.r.o. - Michalčáková, Lucie (2011)
Cílem této práce je posoudit finanční zdraví firmy Mlékárna Hlinsko, s. r. o. v letech 2005 - 2009 za použití poměrových ukazatelů, analýzy bankrotních modelů, pyramidového rozkladu ROE a mezipodnikového srovnání. Finanční analýza je zpracována pro investora z dat výročních zpráv.