Finanční analýza podniku Mlékárna Hlinsko, s.r.o. - Michalčáková, Lucie; Špička, Jindřich, 1981-; Mejstříková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této práce je posoudit finanční zdraví firmy Mlékárna Hlinsko, s. r. o. v letech 2005 - 2009 za použití poměrových ukazatelů, analýzy bankrotních modelů, pyramidového rozkladu ROE a mezipodnikového srovnání. Finanční analýza je zpracována pro investora z dat výročních zpráv.
Vedoucí práce: Jindřich Špička
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses