Podpora inovativního chování z pohledu národní a organizační kultury - Svátek, Tomáš (2010)
Studie zkoumá vztah mezi inovacemi,kulturou a podporou inovativního chování v organizačním prostředí.Teoretická část pohlíží na kulturní rozdíly a rozdílné přístupy autorů k hodnocení kulturních dimenzí,deklarované hodnotové a postojové charaktericstiky kultury a jejich vztah ke skutečným projevům chování.