Podpora inovativního chování z pohledu národní a organizační kultury - Svátek, Tomáš; Nový, Ivan, 1956-; Růžička, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Studie zkoumá vztah mezi inovacemi,kulturou a podporou inovativního chování v organizačním prostředí.Teoretická část pohlíží na kulturní rozdíly a rozdílné přístupy autorů k hodnocení kulturních dimenzí,deklarované hodnotové a postojové charaktericstiky kultury a jejich vztah ke skutečným projevům chování.
Vedoucí práce: Ivan Nový
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; dissertations