Možnosti edukace seniorů v problematice podvodů páchaných na této sociální skupině - Brabec, Jan (2011)
Cíl práce spočívá ve specifikacích majetkové trestné činnosti zaměřující se na seniory. Práce obsahuje návrh možnosti edukačního materiálu, který by měl preventivní a informativní význam pro seniory