Možnosti edukace seniorů v problematice podvodů páchaných na této sociální skupině - Brabec, Jan; Hejda, Jan, 1955-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2011)
Cíl práce spočívá ve specifikacích majetkové trestné činnosti zaměřující se na seniory. Práce obsahuje návrh možnosti edukačního materiálu, který by měl preventivní a informativní význam pro seniory
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu a Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Pedagogická fakulta, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok pobhajoby 2011
Keywords: majetkové trestné činy; senioři; trestní řízení; oběti trestných činů; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; offences against property; older people; criminal procedure; victims of crimes; bachelor's theses