Potřeby a zájmy mládeže v oblasti cestovního ruchu - Černá, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Syrovátka, Oldřich; Valovičová, Eliška (2011)
Práce je věnována cestovnímu ruchu mládeže se zaměřením na potřeby a zájmy. Teoretická část se zabývá problematikou cestovního ruchu tohoto segmentu a marketingovým výzkumem. Praktická část je zaměřena na dotazníkové šetření s cílem zjistit preference studentů vybraných vysokých škol v návaznosti na služby poskytované cestovními kancelářemi. Získaná data jsou následně porovnána s informacemi uvedenými v teoretické části a slouží jako východiska pro marketingové doporučení cestovní kanceláři Autoturist, a. s.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch; mládež; marketingový výzkum; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; youth; marketing research; bachelor's theses