Ocenění společnosti Moira CZ, a.s - Kapinusová, Milena; Mařík, Miloš, 1947-; Hackl, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem diplomové práce je ocenění společnosti Moira CZ, a.s. k 1. 1. 2009. Práce obsahuje strategickou a finanční analýzu, prognózu generátorů hodnot a finanční plán. Ocenění je provedeno výnosovou metodou DCF Equity a metodou odvětvových násobitelů. Výsledné ocenění je stanoveno jako interval hodnoty, který tvoří pesimistická, optimistická a reálná varianta ocenění.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses