Analýza nástrojů marketingového mixu ve firmě Fincentrum, a.s. - Tomasková, Hana (2011)
Cílem práce je charakteristika firmy Fincentrum, a.s. a analýza současných nástrojů marketingového mixu. Dále práce obsahuje zhodnocení marketingových praktik, porovnání firmy s konkurencí a návrh případných doporučení na vylepšení situace.