Analýza nástrojů marketingového mixu ve firmě Fincentrum, a.s. - Tomasková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Votava, Libor; Drahota, Jiří (2011)
Cílem práce je charakteristika firmy Fincentrum, a.s. a analýza současných nástrojů marketingového mixu. Dále práce obsahuje zhodnocení marketingových praktik, porovnání firmy s konkurencí a návrh případných doporučení na vylepšení situace.
Vedoucí práce: Libor Votava
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: marketing; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses