Repositioning a marketingová komunikácia značky Fatra - Pribilová, Petronela (2011)
Témou bakalárskej práce je repositioning slovenskej minerálnej vody Fatra, ktorá prešla v roku 2008 inováciou v rámci zmeny stratégie s focusom na diametrálne odlišnú cieľovú skupinu. Práca obsahuje dve hlavné časti, teoretickú, v ktorej sú základné pojmy a ich vysvetlenie a praktickú časť, tá je ťažiskom celej práce. Postupne rozoberá marketingový mix "novej" Fatry, kde hlavný záujem spadá na komunikáciu smerom k novému uţívateľovi, rozpočet a mediálne plánovanie. Na záver som pripojila dotazník s vyhodnotením, ktorý poslúţil ako overenie spotrebiteľského vnímania značky a na základe ktorého som zhodnotila tento krok spoločnosti a návrh na vylepšenie.