Analýza marketingové komunikace společnosti Vinné sklepy Valtice - Foukalová, Jana (2011)
Bakalářská práce pod názvem "Analýza marketingové komunikace společnosti Vinné sklepy Valtice, a.s." ve své teoretické části charakterizuje jednotlivé nástroje komunikačního mixu, které následně v aplikační části analyzuje a vyhodnocuje na základě informací o dané společnosti. Druhá část aplikační práce je založena na dotazníkovém šetření, z nějž jsou následně vyvozeny závěry a doporučení týkající se marketingové komunikace i samotných produktů, které společnost nabízí.