Analýza marketingové komunikace společnosti Vinné sklepy Valtice - Foukalová, Jana; Skokanová, Dagmar; Šťastný, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářská práce pod názvem "Analýza marketingové komunikace společnosti Vinné sklepy Valtice, a.s." ve své teoretické části charakterizuje jednotlivé nástroje komunikačního mixu, které následně v aplikační části analyzuje a vyhodnocuje na základě informací o dané společnosti. Druhá část aplikační práce je založena na dotazníkovém šetření, z nějž jsou následně vyvozeny závěry a doporučení týkající se marketingové komunikace i samotných produktů, které společnost nabízí.
Vedoucí práce: Dagmar Skokanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses