Vybavenost ČR moderními maloobchodními formáty v územním průřezu - Zubíková, Michaela; Cimler, Petr, 1956-; Filipová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalářská práce se zabývá analýzou vybavenosti České republiky moderními maloobchodními formáty v územním průřezu. V první kapitole je představena současná maloobchodní síť ČR a její postavení v rámci mezinárodního srovnání vybavenosti moderními maloobchodními formáty. Jsou zde uvedeny základní charakteristiky těchto formátů a představeny konkrétní společnosti, které tyto formáty na českém trhu provozují. Druhá kapitola se zabývá metodikou a teoretickými východisky analýzy. Třetí kapitola se již věnuje samotné analýze vybavenosti ČR moderními maloobchodními formáty v územním průřezu (resp. fyzické dostupnosti těchto formátů). Nejprve je stručně analyzována vybavenost ČR jako celku a dále je analýza provedena na úrovni územního členění NUTS 3 (kraje) a LAU 1 (okresy).
Vedoucí práce: Petr Cimler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses