Body image v marketingovej komunikácií - Dvořáková, Ivana (2011)
Bakalárska práca je zameraná na problematiku uniformnej krásy žien zobrazovaných v dámskych časopisoch Joy, Elle a Marianne. V úvodnej časti sú popísané definície s oblasti body image, marketingovej komunikácie a legislatívne prvky etickej reklamy v ČR. Hlavnou časťou práce je obsahová analýza zvolených časopisov a posúdenie korelačných vzťahov vybraných prvkov. V závere je uvedené interview so šéfredaktorkou časopisu Elle, ktorá objasňuje tvorbu časopisu a odpovedá na otázky ohľadne vzťahov s verejnosťou.