Body image v marketingovej komunikácií - Dvořáková, Ivana; Vávra, Oldřich; Koudelka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalárska práca je zameraná na problematiku uniformnej krásy žien zobrazovaných v dámskych časopisoch Joy, Elle a Marianne. V úvodnej časti sú popísané definície s oblasti body image, marketingovej komunikácie a legislatívne prvky etickej reklamy v ČR. Hlavnou časťou práce je obsahová analýza zvolených časopisov a posúdenie korelačných vzťahov vybraných prvkov. V závere je uvedené interview so šéfredaktorkou časopisu Elle, ktorá objasňuje tvorbu časopisu a odpovedá na otázky ohľadne vzťahov s verejnosťou.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses