Marketingový mix mobilního operátora - Soukup, Aleš (2011)
Bakalářská práce se věnuje společnosti Vodafone a jejímu stěţejnímu produktu Tarifům na míru, který je analyzován na základě kostry marketingového mixu. Cílem práce je charakterizovat specifický český trh, pozici společnosti Vodafone na tomto trhu a poté představit její současný produkt a následně jej analyzovat. Analýzy obsahují mimo jiné rozdělení produktu do jednotlivých vrstev, ţivotní cyklus produktu, analýzu trendu vývoje počtu zákazníků, zhodnocení úspěšnosti stávajícího produktu a komparaci cen na základě předem stanoveného spotřebního koše. Data pro analýzy jsou čerpána z oficiálních externích i interních zdrojů společnosti Vodafone Czech Republic a.s.