Vybrané aspekty marketingu ve stavebnictví - Trsková, Adéla; Štědroň, Bohumír, 1948-; Kocour, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tématem této práce jsou vybrané aspekty marketingu ve stavebnictví. Cílem práce je popsat některé vybrané aspekty marketingu ve stavebnictví a jeho specifika na rozdíl od marketingu obecného. Práce se zabývá stavebním trhem, jeho segmentací, analýzou a jednotlivými subjekty na něm působícím, dále také marketingovýma transpozičním mixem a využitím marketingových informačních systémů u stavebních podniků. V praktické části práce popisuje pět největších stavebních podniků na českém trhu, jejich ekonomickou a marketingovou situaci a jejich největší zakázky. V poslední části se práce zabývá průběhem a popisem konkrétní státní zakázky -- architektonické soutěže o výstavbu nové budovy národní knihovny. Na té se práce snaží poukázat na fungování zadávání státních stavebních zakázek a aspekty, které jej ovlivňují.
Vedoucí práce: Bohumír Štědroň
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses