Mestská hromadná doprava v Bratislave - Králik, Peter (2011)
Táto bakalárska práca sa zaoberá mestskou hromadnou dopravou v Bratislave. Je tu zobrazený jej vývoj, súčasnosť i budúcnosť, ktorá je spojená s projektom Bratislavskej integrovanej dopravy. V prvej časti som definoval základné pojmy spojené s mestskou hromadnou dopravou. V druhej časti som sa venoval jej fungovaniu v Bratislave a v poslednej časti je znázornený predpokladaný vývoj do roku 2020.