Mestská hromadná doprava v Bratislave - Králik, Peter; Zelený, Lubomír; Sopko, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Táto bakalárska práca sa zaoberá mestskou hromadnou dopravou v Bratislave. Je tu zobrazený jej vývoj, súčasnosť i budúcnosť, ktorá je spojená s projektom Bratislavskej integrovanej dopravy. V prvej časti som definoval základné pojmy spojené s mestskou hromadnou dopravou. V druhej časti som sa venoval jej fungovaniu v Bratislave a v poslednej časti je znázornený predpokladaný vývoj do roku 2020.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses