Místní akční skupiny v novém programovacím období - Černý, Jakub (2011)
Cílem práce je na základě praktických zkušeností a teoretických poznatků rozdělit místní akční skupiny podle typu a zhodnotit jejich přístup k rozvoji zájmového území. Hodnocení bude na základě efektivnosti hospodaření organizace a přístupu k metodě řízení leader.