Místní akční skupiny v novém programovacím období - Černý, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Krbová, Jana, 1962-; Nový, Jan, 1966- (2011)
Cílem práce je na základě praktických zkušeností a teoretických poznatků rozdělit místní akční skupiny podle typu a zhodnotit jejich přístup k rozvoji zájmového území. Hodnocení bude na základě efektivnosti hospodaření organizace a přístupu k metodě řízení leader.
Vedoucí práce: Jana Krbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: regionální rozvoj; strukturální fondy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; regional development; structural funds; bachelor's theses