Praxe studentů jako předpoklad uplatnění se na trhu práce - Antonnová, Romana (2011)
Práce zmapuje možnosti rozšíření znalostí a zkušeností studentů během studia formou praxe. Na vybraném vzorku studentů zjistí dostupnost informací, zkušenosti, motivace např.: přivýdělek, poznání nových informací, přínos pro studium či budoucnot, případně při hledání nového zaměstnání