Praxe studentů jako předpoklad uplatnění se na trhu práce - Antonnová, Romana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Šimánek, Libor (2011)
Práce zmapuje možnosti rozšíření znalostí a zkušeností studentů během studia formou praxe. Na vybraném vzorku studentů zjistí dostupnost informací, zkušenosti, motivace např.: přivýdělek, poznání nových informací, přínos pro studium či budoucnot, případně při hledání nového zaměstnání
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: trh práce; studenti; dovednosti a znalosti; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; labor market; students; ability and knowledge; bachelor's theses