Analýza koncepce podpory malého a středního podnikání - Hyblerová, Michaela (2011)
Bakalářská práce analyzuje místo a role malých a středních podniků v ekonomice České republiky na základě Koncepce rozvoje malého a středního podnikání, především koncepce v letech 2007-2013 schválené usnesením vlády České republiky č. 392/2006. Práce se zaměřuje na zlepšování a rozvoj infrastruktury pro rozvoj podnikání zejména v oblasti dotací a investic s ohledem na vstup České republiky do Evropské Unie.