Analýza koncepce podpory malého a středního podnikání - Hyblerová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Luštický, Martin, 1982-; Ševčík, Daniel (2011)
Bakalářská práce analyzuje místo a role malých a středních podniků v ekonomice České republiky na základě Koncepce rozvoje malého a středního podnikání, především koncepce v letech 2007-2013 schválené usnesením vlády České republiky č. 392/2006. Práce se zaměřuje na zlepšování a rozvoj infrastruktury pro rozvoj podnikání zejména v oblasti dotací a investic s ohledem na vstup České republiky do Evropské Unie.
Vedoucí práce: Martin Luštický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: malé a střední podnikání; konkurenceschopnost; dotace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; small and medium-sized business; competitiveness; subsidies; bachelor's theses