Marketing jazykových škôl - Sahligerová, Zuzana; Štědroň, Bohumír, 1948-; Ryšavá, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práca je rozdelená na tri časti. V prvej časti sa teoreticky venuje špecifikám marketingu služieb a detailne marketingu jazykových škôl. V praktickej časti analyzuje pomocou marketingového výskumu jazykové školy v Prahe a v Brne. Porovnáva a hodnotí marketingový mix jazykových škôl a pomocou hodnotových kriviek ukazuje spoločné a odlišné body najväčších hráčov a vymedzuje ich postavenie na trhu jazykového vzdelávania. V tretej časti sa práca venuje konkrétnej jazykovej škole z prostredia menšieho mesta na Slovensku. Popisuje jej marketingový mix, analyzuje konkurenciu a pomocou hodnotových kriviek zobrazuje jej silné a slabé stránky v postavení na trhu.
Vedoucí práce: Bohumír Štědroň
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses