Adobe - Cimlová, Štěpánka, 1987- (2011)
Cílem této bakalářské práce je poskytnout přehled o technologiích, produktech a on-line službách společnosti Adobe Systems, se zaměřením na způsoby jejich využití pro osobní či pracovní potřebu ať už při studiu či komerční činnosti. Zároveň tato práce poskytuje informace o vývoji, technických parametrech a přínosech jedné z nejvýznamnějších technologií této společnosti, formátu PDF, se kterým se každý běžný počítačový uživatel prakticky denně setkává.