Adobe - Cimlová, Štěpánka, 1987-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pokorný, Pavel, 1952-; Jelínek, Jiří, 1966- (2011)
Cílem této bakalářské práce je poskytnout přehled o technologiích, produktech a on-line službách společnosti Adobe Systems, se zaměřením na způsoby jejich využití pro osobní či pracovní potřebu ať už při studiu či komerční činnosti. Zároveň tato práce poskytuje informace o vývoji, technických parametrech a přínosech jedné z nejvýznamnějších technologií této společnosti, formátu PDF, se kterým se každý běžný počítačový uživatel prakticky denně setkává.
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: Adobe Acrobat (software); online informační systémy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Adobe Acrobat (software); online information systems; bachelor's theses