Reorganizace v procesu insolvence s důrazem na praktický příklad - Andera, Michal, 1984-; Novák, Miloš; Dančišin, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce se zabývá procesem reorganizace podle insolvenčního zákona. První kapitola se věnuje teoretickému vymezení reorganizace v rámci insolvenčního práva. Druhá kapitola je věnována statistickým datům týkajícím se insolvence a především reorganizačních řízení. Ve třetí kapitole jsou rozebráný dvě případové studie reálných společností.
Vedoucí práce: Miloš Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses