Blended learning ve vzdělávání manažerů - Duchek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hiršová, Miloslava, 1950-; Přibil, Jiří, 1977- (2011)
Práce se zabývá bledended learning a jeho použitím ve vzdělávání a rozvoji manažerů. Přináší přehled o tom, jaké existují přístup k blended learningu a jaké formy a metody se využívají v tomto způsobu vzdělávání. Součástí práce je i návrh na využití blended learningu při inovaci výukových metod na FM VŠE Jindřichův Hradec.
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: manažerské vzdělávání; blended learning; e-learning; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; managerial education; blended learning; e-learning; master's theses