Analýza spokojenosti zaměstnanců - Ingilzyan, Vera; Fučíková, Jana; Kleibl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Zaměstnanci jsou pro každou firmu nepostradatelnou součástí. Je to vidět z klesajícího významu hmotných aktiv a z rostoucí cennosti znalostních aktiv představujících intelektuální kapitál. Protože zaměstnanci jako nositelé znalostí se stávají důležitým faktorem konkurenceschopnosti, musí se management firmy o ně pečlivě starat a zajišťovat kvalitní pracovní prostředí. Cílem této práce je zhodnocení situace v reálném podniku a navržení možných změn, které by mohly přispět ke spokojenosti pracovníků. Proto se budu v první části věnovat teoretickým východiskům spokojenosti zaměstatnanců. Po přiblížení teoretických poznatků rozeberu v praktické části výhody a nedostatky reálného podniku a navrhnu řešení daných problémů.
Vedoucí práce: Jana Fučíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses