Strategická analýza společnosti PROTON, s.r.o. - Liklerová, Martina (2011)
Cílem práce je provést strategickou analýzu společnosti PROTON, s.r.o. a za pomoci externí a interní analýzy určit současnou strategickou pozici podniku a zjistit efektivní cesty pro její budoucí rozvoj.