Strategická analýza společnosti PROTON, s.r.o. - Liklerová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří; Filipová, Lenka (2011)
Cílem práce je provést strategickou analýzu společnosti PROTON, s.r.o. a za pomoci externí a interní analýzy určit současnou strategickou pozici podniku a zjistit efektivní cesty pro její budoucí rozvoj.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; externí analýza; interní analýza; SWOT analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses