Strategická analýza společnosti Stakoplast, s.r.o. - Kasperová, Andrea (2011)
Cílem této diplomové práce je zpracovat strategickou analýzu minulého a současného vývoje společnosti Stakoplast cz, spol. s r.o. V závěru práce uvést doporučení pro budoucí vývoj a strategii této společnosti.