Strategická analýza společnosti Stakoplast, s.r.o. - Kasperová, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kovář, František, 1940-; Nováková, Veronika (2011)
Cílem této diplomové práce je zpracovat strategickou analýzu minulého a současného vývoje společnosti Stakoplast cz, spol. s r.o. V závěru práce uvést doporučení pro budoucí vývoj a strategii této společnosti.
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; externí analýza; interní analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses