Strategie podniku - Brabcová, Sanda (2011)
Cílem této práce je vypracovat strategickou analýzu a strategii cestovní kanceláře Autoturist a.s. Součástí analýz je zkoumání externího prostředí pomocí PEST analýzy, metody 4C a Porterova modelu 5 sil. V rámci interního prostředí je provedena zejména finanční analýza, analýza dalších zdrojů podniku a SWOT analýza. Výsledkem je navržení konkrétní strategie pro zvolenou společnost.