Strategie podniku - Brabcová, Sanda; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kovář, František, 1940-; Tiefenböck, Petr (2011)
Cílem této práce je vypracovat strategickou analýzu a strategii cestovní kanceláře Autoturist a.s. Součástí analýz je zkoumání externího prostředí pomocí PEST analýzy, metody 4C a Porterova modelu 5 sil. V rámci interního prostředí je provedena zejména finanční analýza, analýza dalších zdrojů podniku a SWOT analýza. Výsledkem je navržení konkrétní strategie pro zvolenou společnost.
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: strategický management; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; PEST analýza; Porterův model 5 sil; diplomové práce; strategic planning; financial analysis; master's theses