Plán udržitelnosti rozvoje sportovního klubu - Kohoutová, Zuzana (2011)
V rámci diplomové práce bude provedena analýza současného stavu života sportovního klubu TJ Házená Jindřichův Hradec, a to s důrazem na ekonomická, organizační a vnitřní i vnější společenská hlediska. Na základě získaných poznatků budou formulována doporučení pro další rozvoj sportovního klubu.