Plán udržitelnosti rozvoje sportovního klubu - Kohoutová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Syrovátka, Oldřich; Krupicová, Jaroslava (2011)
V rámci diplomové práce bude provedena analýza současného stavu života sportovního klubu TJ Házená Jindřichův Hradec, a to s důrazem na ekonomická, organizační a vnitřní i vnější společenská hlediska. Na základě získaných poznatků budou formulována doporučení pro další rozvoj sportovního klubu.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: sportovní management; občanská sdružení; sponzorství; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; sports management; civil associations; corporate sponsorship; master's theses