Propagace Prahy ve vztahu k zahraničí - Voříšková, Barbora; Mikeš, Jiří, 1942-; Herget, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
První část práce se věnuje teorii marketingové a komerční komunikace a specifikům marketingu a komunikace cestovního ruchu. Druhá část obsahuje analýzu stávající propagace Prahy ve vztahu k zahraničí. Třetí část diplomové práce se věnuje tvorbě návrhu nové propagační strategie, která obsahuje více možných komunikačních témat a návrhy pro použití nových komunikačních kanálů, včetně určení cílů propagace, cílové skupiny, timingu, konkurence a měření účinnosti komunikace.
Vedoucí práce: Jiří Mikeš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses