Finanční vyhodnocení podnikatelského záměru podniku služeb - Javůrková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kolář, Pavel, 1943-; Hašková, Simona, 1973- (2011)
Cílem této diplomové práce je vyhodnotit ekonomickou životaschopnost podnikatelského záměru v podobě zřízení psího hotelu doplněného o další s tím související služby.
Vedoucí práce: Pavel Kolář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: služby; projektový management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; service industries; project management; master's theses