Získávání a organizace kongresů v podnikání - Červinková, Hana; Cejthamr, Václav, 1964-; Kukliš, Igor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tématem diplomové práce je Získávání a organizace kongresů v podnikání. Teoretická část práce je věnována vymezení kongresového cestovního ruchu v obecné rovině. Tento segment má mnoho specifických odlišností oproti klasickému cestovnímu ruchu. Praktická část práce je zaměřena na analýzu České republiky a především Prahy jako vhodné kongresové destinace pro současné podnikání v tomto odvětví. Další analýza zahrnuje získávání akcí kongresového cestovního ruchu. Poslední kapitola má za cíl popsat přípravu a realizaci kongresové akce obecně a podrobný popis dvou konkrétních mezinárodních kongresů.
Vedoucí práce: Václav Cejthamr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses