Komplexní zhodnocení výkonnosti společnosti PBS Industry, a.s. - Ježková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pevná, Jana; Šafránek, Martin (2011)
Komplexní zhodnocení výkonnosti společnosti PBS INDUSTRY, a.s. Při hodnocení výkonnosti PBS INDUSTRY, a.s. jsou použity účetní výkazy společnosti za období 2005 - 2008. Hodnocení výkonnosti je provedeno prostřednictvím tradičních metod finanční analýzy a moderní metody, ekonomické přidané hodnoty. Provedení interpretace výsledků analýz a doporučení.
Vedoucí práce: Jana Pevná
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; managerial economics; financial analysis; master's theses