Programy organizací pro absolventy vysokých škol - Zákostelská, Eva (2011)
Práce se zabývá problematikou vzdělání s důrazem na vysokoškolské a profesní uplatnění jeho absolventů. V praktické části je uveden orientační přehled absolventských programů podnikatelských organizací v České republice a rozpracována případová studie pro absolventský program společnosti Tesco. Tento program je popsán a analyzován s cílem stanovit jeho přednosti a slabiny. Studie obsahuje též šetření mezi účastníky programu, věnováno jejich zkušenostem s ním.