Programy organizací pro absolventy vysokých škol - Zákostelská, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Novotná, Eliška, 1944-; Vondráčková, Tereza (2011)
Práce se zabývá problematikou vzdělání s důrazem na vysokoškolské a profesní uplatnění jeho absolventů. V praktické části je uveden orientační přehled absolventských programů podnikatelských organizací v České republice a rozpracována případová studie pro absolventský program společnosti Tesco. Tento program je popsán a analyzován s cílem stanovit jeho přednosti a slabiny. Studie obsahuje též šetření mezi účastníky programu, věnováno jejich zkušenostem s ním.
Vedoucí práce: Eliška Novotná
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: trh práce; absolventi vysokých škol; vzdělávací programy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; labor market; college graduates; educational programs; master's theses