Ověření účetní závěrky auditorem ve vybraném podniku - Šimůnková, Andrea (2010)
Cílem této diplomové práce je analyzovat metody, které jsou pro audit vymezeny v Mezinárodních auditorských standardech, a následně některá tato teoretická východiska aplikovat na vybranou obchodní společnost.