Ověření účetní závěrky auditorem ve vybraném podniku - Šimůnková, Andrea; Králíček, Vladimír, 1952-; Janda, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem této diplomové práce je analyzovat metody, které jsou pro audit vymezeny v Mezinárodních auditorských standardech, a následně některá tato teoretická východiska aplikovat na vybranou obchodní společnost.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses